WalletTrackR

Iti pierzi des portofelul, telefonul, geanta, cheile? Atunci ai nevoie de o jucarie ca asta. Merge doar cu anumite device-uri, precum iPhone 4S, iPhone 5 sau iPad 4 si are nevoie de bluetooth activat.

Video e silly, dar daca da roade…

In momentul de fata, developerii cauta finantare. Si au depasit limita maxima ceruta de ei. Poti sa-l ai si tu cu 19 dolari sau 35 dolari pentru doua device-uri.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. E bun, îl legi la gâtul copilului și nu-l mai pierzi…sau la cățel, sau la prietenă … e bun pentru fiecare :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*