l-au gasit pe bigfoot

si l-au mai bagat si in frigider…

3 vanatori din america si – de altfel – celebrii cautatori ai omului maimuta, spun ca l-au gasit. nu un exemplar ci o intreaga colonie. pe unul l-au impuscat si l-au pus la pastrare.

amanunte despre aceasta poveste vor fi facute azi intr-o conferinta de presa.

sursa foto

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. da….sa zicem ca l-au gasit…..dar de ce nu ne arata si noua unde l-au gasit…si mai exact unde au gasit acea “colonie” despre care sa tot vorbeste….eu zic….mai bine sa ne vedem de ale noastre shi sa nu ne mai batem capul atat cu bigfoot,zana maselutza,iepurasul de Paste,shi alte “personaje”….k noua ne este de ajuns la kat de mult ne mint astia…cel putin mie mi-a ajuns… .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*