Concurs: iDeveloper – ai o luna sa ajungi celebru

update: din cauza unor probleme independente de boio.ro, concursul a fost inghetat. Voi reveni cu castigatorul in momentul in care se va face un progres.

Esti fan Apple si iPhone? Ti-ai dorit dintotdeauna sa creezi o aplicatie pentru iPhone / iTouch? boio.ro te ajuta sa intri in galeria developerilor romani de iPhone. si asta FARA sa ai nevoie sa stii programare. Tu vii cu ideea buna si noi facem restul!

Pasii … concursului sunt simpli:

1. Vii cu o idee de aplicatie pentru iPhone / iTouch. Ea trebuie sa respecte cerintele Apple. Doar aplicatiile care sunt eligibile pentru AppStore vor intra in competitie.

2. Cea mai buna idee este pusa in aplicare in coleborare cu CodeSignum.

3. Participi activ la procesul de creatie si inveti sa dezvolti aplicatii pentru iPhone intr-un mediu profesionist.

4. Iti vezi visul cu ochii: Aplicatia apare in AppStore si va fi gratuita!

5. Pleci acasa cu numele de developer pentru iPhone si cu premiile surpriza ale campaniei.

Regulile Generale sunt si mai simple (trebuie urmate intocmai pentru ca inscrierea sa fie valida)

a. Propunerile se fac numai pe mail pe adresa boio [at] gmail [dot] com. La “Subject” pune “iDeveloper”

Avem nevoie de un nume, o descriere a aplicatiei in amanunt si orice altceva ar ajuta developerii sa inteleaga despre ce e vorba. Orice idee dezvoltata in comentarii poate sa ofere indicii altora si altcineva poate sa-ti ia ideea si sa castige premiul.

b. cind ai trimis propunerea – lasi un comentariu la postul asta in care pui numele aplicatiei.

c. Jurizarea va avea loc pe 1 noiembrie 2009. Propunerile care nu respecta a. si b. nu intra in concurs.

Ramai aproape de boio.ro pentru noi detalii legate de iDevelop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

  1. O aplicate care sa faca iphone ul 2g/3g sa filmeze… Una mai buna decat cycorder… prin care sa poti descarca filmarile fara sa fi nevoit sa ai open ssh.

  2. roTourist o aplciatie care sa exploateze la maxim capacitatile iPhoneului folosidnu-se de GPS (pozitia telefonului pe harta Romaniei), un sistem bazat pe coordonate care sa apeleze la servicii de turism si puncte de atractie in fucntie de zona in care se afla posesorul,, integrarea unui rss reader care sa citeasca automat stiri din regiuena respectiva cu acces catre baze de date atat locale, nationale cat si internationale legate de patrimoniu, folclor si alte chestii de interes pentru un turist. Exemplu: Ajung in Brasov, deschid roTourist si acesta imi spune de Biserica Neagra, Prima scoala Romaneasca etc si imi arata imagini folosind google maps, dupa care ma intreaba daca vreau mai multe informatii despre punctele de atractie respective folosind un browser incorporat care acceseaza atat site-uri locale cat si internationale sau cu documentatie in domeniu (gen wikipedia), RSS reader-ul foloseste ca sistem de stiri, gen informatii meteo etc. Pot fi integrate foarte multe functii care, defapt sa acceseze doar servicii web (trasee turistice, locuri de cazare, chair si un sistem de rating oferit hotelurilor si pensiunilor de catre alti useri ai paicatiei)

  3. O Aplicate care sa inregistreze toate convorbirile efectuate in format Mp3 sau RMa de preferat MP3 iar fisierul sa fie denumit cu data 2009-10-01 Alin +40755 123456 4m34s …. ar fi interesant … eu tare imi doresc un telefon la care sa am in meniu posibilitatea de a activa o astfel de functie … inregistreaza toate convorbirile mele.

  4. Adriane, eu as veni cu doua ideii: 1. ipharmacyro -aplicatia ar trebui sa descrie toate sau marea majoritate a medicamentelor vindute in farmaciile din Romania si, dace e posibil R.Moldova, si administrarea, dozele lor la diferite boli pentru copii si maturi, deasemeni ar trebui sa fie si partea inversa a aplicatiei: pornind de la diagnoza prestabilita (boala existenta) administrarea preparatelor, timpului si dozelor de “astfel” de medicamente si 2. babyhealth – un ghid in romina al mamelor (familiei) care sa contina 3 aspecte: a)pregatirea morala si psihologica a cuplului pentru a concepe un copil (sfaturi de igiena si informare), b) perioada prenatala – sfaturi si lectii pe parcursul sarcinii, c) nasterea si cresterea micutului – de la nastere pina la o virsta de oarecare.

  5. Ro-buget

    cred ca e o idee buna in acrea o aplicatie in limba romana, care ar ajuta fiecaruia in a putea urmari veniturile si planifica cheltuielile lunare si pe termen mai lung. aplicatia trebuie sa contina un sold contabil sub forma cea mai frecventa a veniturilor din diferite surse si cheltuielilor pentru diferite bunuri si servicii, care sa te informeze in orice moment despre limita de utilizare a contului si suma restanta in contul planificat(posibil, cu o alarma la suma limita care este stabilita). In plus posibilitatea de a suplini contul si o analiaza lunara a cheltuielilor si veniturilor.

  6. Eu asi dori sa propun ideea de a face o aplicatie numita AlarmShaket, dupa cum spune si numele o alarma ce poate fi oprita miscand i-phonul consecutiv stanga dreapta de doua ori. Eu cred k este o aplicatie destul de practica deoarece in unele momente, somnoros de exemplu e mai simplu sa zguduri telefonul decat sa te holbezi la giganticul display. ms

1 Trackback / Pingback

  1. cea mai buna idee de aplicatie e urmatoarea | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*