Concurs: iDeveloper – ai o luna sa ajungi celebru

update: din cauza unor probleme independente de boio.ro, concursul a fost inghetat. Voi reveni cu castigatorul in momentul in care se va face un progres.

Esti fan Apple si iPhone? Ti-ai dorit dintotdeauna sa creezi o aplicatie pentru iPhone / iTouch? boio.ro te ajuta sa intri in galeria developerilor romani de iPhone. si asta FARA sa ai nevoie sa stii programare. Tu vii cu ideea buna si noi facem restul!

Pasii … concursului sunt simpli:

1. Vii cu o idee de aplicatie pentru iPhone / iTouch. Ea trebuie sa respecte cerintele Apple. Doar aplicatiile care sunt eligibile pentru AppStore vor intra in competitie.

2. Cea mai buna idee este pusa in aplicare in coleborare cu CodeSignum.

3. Participi activ la procesul de creatie si inveti sa dezvolti aplicatii pentru iPhone intr-un mediu profesionist.

4. Iti vezi visul cu ochii: Aplicatia apare in AppStore si va fi gratuita!

5. Pleci acasa cu numele de developer pentru iPhone si cu premiile surpriza ale campaniei.

Regulile Generale sunt si mai simple (trebuie urmate intocmai pentru ca inscrierea sa fie valida)

a. Propunerile se fac numai pe mail pe adresa boio [at] gmail [dot] com. La “Subject” pune “iDeveloper”

Avem nevoie de un nume, o descriere a aplicatiei in amanunt si orice altceva ar ajuta developerii sa inteleaga despre ce e vorba. Orice idee dezvoltata in comentarii poate sa ofere indicii altora si altcineva poate sa-ti ia ideea si sa castige premiul.

b. cind ai trimis propunerea – lasi un comentariu la postul asta in care pui numele aplicatiei.

c. Jurizarea va avea loc pe 1 noiembrie 2009. Propunerile care nu respecta a. si b. nu intra in concurs.

Ramai aproape de boio.ro pentru noi detalii legate de iDevelop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. iFluier, iNai, iÈšambal, iBucium
  Ar fi niste aplicatii romanesti care ar prinde foarte bine. Vezi iGuitar :)
  O sa trimit si mail.

 2. ca tot e vorba de iphone in timp ce conduci,cel mai si cel mai ar fii sa folosim iphone pe post de detector de radar in timp real.

 3. iGigi_Becali – poate fi o aplicatie in care sa gasesti cele mai funny si inedite filmuletze cu becali, poze. De asemenea o rubrica cu cele mai noi stiri despre el unde gasesti mereu informatii updatate. De asemnea si un joc micut cu un cioban si niste oi ar fi frumos de integrat. Si un istoric al lui si un arbore genealogic. Si ar mai fi frumos sa fie un poll odata pe saptamana. De ex: L-ati vota pe Becali ca si presedinte? Da / Nu. Si sa dai submit pe net si sa vezi si altii ce au votat. Ah si un voice changer in gigi becali ar fi interesant.

  Ok…e o gluma….

 4. @Red: Nu se poate, nu permite Apple.

  In general vorbind acum, incercati va rog sa aveti idei realizabile, in parametrii permisi de Apple :) Iar faptul ca aveti o idee simpla si nu este deja implementata ar trebui sa va dea de gandit, ca exista o problema acolo.

 5. Eu sunt de parere ca ar fi fain sa fie facuta o aplicatie noua !! adica nu luata una din alta tara si adaptata la noi, (ex. mersul metrourilor, scoruri de fotbal etc. )nu ca nu ar fi necesar si acest lucru dar no…. parerea mea…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*