Concurs: iDeveloper – ai o luna sa ajungi celebru

update: din cauza unor probleme independente de boio.ro, concursul a fost inghetat. Voi reveni cu castigatorul in momentul in care se va face un progres.

Esti fan Apple si iPhone? Ti-ai dorit dintotdeauna sa creezi o aplicatie pentru iPhone / iTouch? boio.ro te ajuta sa intri in galeria developerilor romani de iPhone. si asta FARA sa ai nevoie sa stii programare. Tu vii cu ideea buna si noi facem restul!

Pasii … concursului sunt simpli:

1. Vii cu o idee de aplicatie pentru iPhone / iTouch. Ea trebuie sa respecte cerintele Apple. Doar aplicatiile care sunt eligibile pentru AppStore vor intra in competitie.

2. Cea mai buna idee este pusa in aplicare in coleborare cu CodeSignum.

3. Participi activ la procesul de creatie si inveti sa dezvolti aplicatii pentru iPhone intr-un mediu profesionist.

4. Iti vezi visul cu ochii: Aplicatia apare in AppStore si va fi gratuita!

5. Pleci acasa cu numele de developer pentru iPhone si cu premiile surpriza ale campaniei.

Regulile Generale sunt si mai simple (trebuie urmate intocmai pentru ca inscrierea sa fie valida)

a. Propunerile se fac numai pe mail pe adresa boio [at] gmail [dot] com. La “Subject” pune “iDeveloper”

Avem nevoie de un nume, o descriere a aplicatiei in amanunt si orice altceva ar ajuta developerii sa inteleaga despre ce e vorba. Orice idee dezvoltata in comentarii poate sa ofere indicii altora si altcineva poate sa-ti ia ideea si sa castige premiul.

b. cind ai trimis propunerea – lasi un comentariu la postul asta in care pui numele aplicatiei.

c. Jurizarea va avea loc pe 1 noiembrie 2009. Propunerile care nu respecta a. si b. nu intra in concurs.

Ramai aproape de boio.ro pentru noi detalii legate de iDevelop.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. @gis: nu uita ca aplicatia trebuie sa poata fi aprobata de catre Apple. altfel ideea nu are valoare.

  @ALL: nu uitati sa urmati regulile a si b. fara ele inscrierea nu e valida!

 2. un *.DWG – viewer sau un viewer de fisiere*.3ds ar fi foarte utile cred ca daca ar reusi sa faca asa ceva l-ar putea si vinde pe bani peste tot in lume nu numai in romania ,eu de exemplu am cumparat toate aplicatiile ce le am de pe appstore ,aproximativ 120 E pana acuma cheltuiti ,va spun sigur in cazz ca faceti asa ceva se va vinde si nu numai la noi ,sunt multi arhitecti/proiectanti care asteapta asa ceva de peste tot din lume ,momentan exista ceva cu care poti vedea fisiere 3D Revit ,ideal ar fi un ArchiCAD viewer :P da stiu ca asta e ceva mai complicat si se limiteaza la un singur format .

 3. Am si uitat sa mentionez chiar a fost o gluma de 1 aprilie care a lasat pe multi cu un gust amar :| asta in intervalul intre prezentare si lansare primului iPhone cum ca Graphisoft ar lansa o astfel de aplicatie pentru iPhone ,de atunci tot astept sa apara asa ceva .Fii atent ce ne propune firma producatoare ca solutie ,sa imi trimit un e-mail in format *.pdf ca sa pot prezenta clientilor solutia ……….bulshiet ,si 3D…..nada

  http://www.graphisoft.com/community/press_zone/iphone_archicad.html

 4. holydays
  hotelro
  montainangel
  rocinema
  ro-ski

  Am descris in mail fiecare aplicatie in parte si cam cum ar trebui sa arate grafic …restul depinde de CodeSignum.:))

 5. sal.o aplicatie pentru conducatorii auto,stiu ca exista dar sa fie si in limba romana,si anume in timp ce conduci sa scrii sms-uri vorbind.

 6. WhatNow aplicatie cu harta preinstalata a diferitelor orase din tara noastra. La alegere peste harta se pot suprapune Mai multe sectiuni :trasee ratb, metrou,etc, lista parcuri, teatre , mall-uri, cinematografe. In plus aplicatia va avea si o functie: go there, care va calcula ruta pana la destinatie

 7. iSchool…adica un soft care sa contina toate carticelele memorator, pentru romana, matematica, chimie, biologie, fizica si geografie, in felul oricine o sa poata sa aiba cunostinte generale si elevii o sa fie in al noualea cer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*