new iPhone Ads

Apple a schimbat “There’s an app for that” in “There’re apps that help you…”. nu inteleg de ce. chiar prinsese bine prima varianta… si au mai si schimbat fondul sonor.

de azi avem 3 reclame noi. vad ca si aplicatiile sunt mai amestecate intr-o singura reclama.

imi plac aplicatiile ales – cu ocazia asta chiar vezi cit de multe si de bune sunt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Chiar ca sunt facute frumos reclamele astea. Imi intaresc convingerea ca, prin prisma posibilitatilor, iPhone-ul este THE portable gadget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*