SecureTips iti tine castile in urechi. Oare?

Am aproape 5 ani de iPhone si de multi ani de folosit casti cu un mp3 player sau audio device. Pina acum nu am reusit sa gasesc decit o singura solutie pentru tinut castile fixe in urechi. Asta pentru ca prefer castile de mici dimensiuni (nu over the ears) si nu vreau sa dau sute de dolari pe ele.

Asadar, singura solutie testata si care merge 100% pentru mine este o pereche de Acoustibuds pe care o folosesc cu castile de la iPhone.

Dar asta nu inseamna ca nu imi place sa ma uit si dupa alte jucarii similare. Ultima descoperire este SecureTips. Pentru 20 dolari (+ 10$ pentru shipping international) primesti o pereche in culoarea dorita.

OK, pentru inceput trebuie sa spun ca sunt mai scumpe decit Acoustibuds si nu indeplinesc decit una dintre cele doua functii ale jucariei mai sus mentionate – doar tin castile in loc, nu au si rol de canalizare a sunetului in ureche si izolare fonica.

Apoi, experienta Jawbone m-a convins ca urechea umana e diferita de la un om la altul. Doh, cine ar fi crezut :D. Zic asta pentru ca Jawbone vine cu vo 4 metode diferite de a monta headset-ul in ureche. Din cele patru, doar una imi vine mie bine si aia nu sta in ureche prea mult.

SecureTips suna bine, dar daca acele Small, Medium sau Large nu sunt pe masura ta? Cum iti dai seama ce iti vine bine daca nu le incerci?

Producatorul spune ca vor include cite o marime din fiecare. Tocmai aici e problema si in cazul Acoustibuds – primesti 3 marimi diferite si nu ai ce face cu doua dintre ele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

 1. Salut – imi permit sa iti recomand Bose – MIE2 mobile headset.
  Dupa ani buni de cautari si trista realizare ca Apple nu va investi prea mult in realizarea unor casti care sa nu te mai faca sa cauti add-ons sau alternativa, sunt acum la a3-a pereche de astfel de casti. Desi durata de viata e aprox un an si jumatate (heavy daily usage: birou, masina, sala, alergari…) iti garantez o calitate sonora net superioara celei pe care ti-o ofera setul standard de casti iDevice.
  Dincolo de sunet (care pentru mine este vital) , se fixeaza foarte usor si placut pe ureche si sunt foarte putin “intrusive” spre deosebire de restul de “in-ear”.
  Toate astea ar trebui sa te convinga sa dai vreo 120 USD – dar chiar nu vei regreta. Alternativ, le cumperi din US si le returnezi dupa 3 zile de testat, macar asa …ca sa iti faci o idee.

 2. …si dupa ce le-am pus din greseala in cana de ceai …literally minutes ago :(…poti adauga si etanseitatea pe lista de calitati…still rocking !

 3. Bose rulz – am si eu dopuri Bose MIE 2i si sunt impecabile in ceea ce priveste comfortul si acustica.

  Merita fiecare ban.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*