Incearca si ei…

Am trecut azi printr-un Best Buy – un mare retailer de electronice din US. In coltul Apple aveau 4 laptop-uri, 3 desktop-uri si 2 iPad-uri.

Asa cum era de asteptat din partea Best Buy, cumputerele aveau pe ele 10.6.3 si o gramada de update-uri ne-downloadate. Ca sa nu mai zic ca toata lumea a pus pe ele ce a vrut in Dock si pe desktop. Angajatii Best Buy sunt total diferiti fata de cei Apple si, de obicei, sunt mai preocupati sa-ti vinda nush ce LCD sau ultima generatie de frigidere si masini de spalat.

Nu am putut sa rezist sa nu ma joc putin cu iPad-ul si sa intru pe jailbreakme.com. M-am mirat sa vad ca pagina era blocata. Nu cu v-un update minune, ci doar de catre serverul lor local – Best Buy nu te lasa sa intri pe pagina.

Se aude ca Apple are o solutie pentru problema cu jailbreakme. Dar ei rezolva doar vulnerabilitatile cu Safari, nu si jailbreak-ul. Asa ca, la un eventual update de genul asta, nu trebuie decit sa folosesti alt browser, sau sa astepti pina cind DevTeam scoate si un JailbreakMe pentru computer, care se incarca pe iPhone sau iPad pe calea cablului USB.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*