Concurs: Atacul aplicatiilor – lista

Nu sunt adeptul aplicatiilor lista, dar de data asta am dat de o super colectie. Sunt genul de aplicatii care fie nu te intereseaza, fie ai nevoie de ele in fiecare zi. Iar daca developerul este roman, merita mentionate.

Reference Cards – Un repository de reference cards / cheatsheets destinat in primul rand programatorilor, contine 69 de cheatsheeturi optimizate pentru iPhone, de la Ansi C pana la XML, nu necesita acces la internet.

Nostradamus Prophecies – Profetiile lui Nostradamus traduse pentru 40 de limbi, intr-o interfata usor accesibila.

IEMG – International Emergency Medical Guide – Contine cele mai frecvente 350 de intrebari din medicina organizate dupa afectiuni. Intrebarile pot fi traduse in 40 de limbi.

Romanian Poems – Poeziile unora dintre cei mai cunoscuti autori romani, prezentate in 40 de limbi.

Ultimate Car Specs – Specificatii pentru cele mai conoscute marci de masini, de la inceput pana in prezent. Contine 15000 de modele nu necesita acces la internet.

Ultimate Digital Camera Specs – 1500 modele de camere foto prezentate pana la cel mai mic detaliu.

Ultimate Phone Specs – Telefoane mobile de la Nokia 5110 pana la iPhone, impreuna cu specificatii detaliate si diverse statistici.

Ultimate Soccer Players Collection – Jucatorii de fotbal mai noi sau mai vechi, peste 4000 de jucatori din 114 tari, contine detalii despre cluburi, cariera, medalii si multe altele. Nu necesita conexiune la internet.

Toate aplicatiile de mai sus sunt scrise de Gabriel Dana si colectia lui se mareste in fiecare zi. Te-ai obisnuit sa castigi pe boio.ro? Well, nici de data asta nu facem exceptie, dar concursul devine si mai interesant.

Lasa un comentariu mai jos in care sa spui care dintre aplicatiile de mai sus ti se pare super folositoare. 3 cititori boio.ro care dau cele mai complete, interesante raspunsuri vor cistiga cite un cod pentru aplicatia in cauza si inca una, la alegere.

Pe de alta parte, Gabriel – developerul nostru de astazi mai are o propunere: cine vine cu cea mai buna idee pentru urmatoarea aplicatie “Ultimate Collection” isi vede aplicatia realizata si castiga 10 promo-coduri pentru a le impartii cu prietenii sau colegii.

Castigatorii sunt Mousey, Voinea si Luci. Ii astept cu un email pentru a le trimite codurile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

 1. Cea mai folositoare aplicatie de aici mi se pare Ultimate Soccer Players Collection. Contine foarte multi jucatori, pana la cele mai mici detalii despre ei, cupe castigate si multe altele. Si toate astea FARA acces la internet. Ideea de a face o astfel de aplicatie mi se pare superba, iar rezultatul e unic. Sa bagi peste 4000 de jucatori intr-o aplicatie iPhone nu e prea usor.

 2. Sal,
  Vad ca sunt primul :D
  Nu sunt developer asa ca nu am sa vb de "Reference Cards" , Nostradamus nu ma pasioneaza, asa ca "Nostradamus Prophecies" iese din discutie, medicina este interesanta dar nu am tangente"IEMG – International Emergency Medical Guide" pt ca sunt inginer; poet nu am fost niciodata si "Romanian Poems" nu mi se pare atragator; de fotbal nu sunt innebunit iar "Ultimate Soccer Players Collection" nu imi trezeste spiritul nationalist cand urmaresc DOAR meciurile nationalei. Raman doar "Ultimate Phone Specs" , "Ultimate Car Specs" si "Ultimate Digital Camera Specs" care imi par interesante. Aleg sa vb putin de "Ultimate Phone Specs" care dupa parerea mea mi se para cea mai folositoare si interesanta(pentru mine). Pot spune ca am prins "microbul auto" si o astfel de aplicatie m-ar scuti multe drumuri calculator-masina si retur :).
  Sunt un proaspat posesor al unui iPhone 3G si pot spune ca orice aplicatie este interesanta si merita a fi incercata si studiata.
  Merci, o zi buna!

 3. Romanian poems mi se pare foarte interesant? si utila.este foarte bine ca au tradus poeziile scriitorilor romani deoarece str?inii au ocazia sa vad? cât de culti au fost si sunt romanii.

 4. Salut,
  Pentru mine cele mai folositoare aplicatii din lista ar fi Ultimate Phone Specs, Ultimate Car Specs si pentru recreere Romanian Poems. Chiar daca nu sunt programator m-as uita si pe Reference Cards.
  Pentru Gabriel ca si propuneri pentru Ultimate Collection: Ultimate Rock Bands (cat mai de la origini) si Ultimate Formula One (date despre piloti actuali si echipele actuale, campioni mondiali, rezultate sezoane).
  Multumesc,
  Demi

 5. Ultimate Iphone Specs mi se pare foarte utila pebtru cei care vor sa aleaga un telefon pe gustul lor fara sa fie nevoiti sa caute pe internet specificatiile

 6. Nostradamus…. Sa vedem ce se va intampla cu antena la iphone 4… Se repara miraculos ;))…

 7. Salut,

  Pentru mine cea mai folositoare cred ca ar fi Ultimate Phone Spec (probabil ca ar inlocui in mare masura gsmarena.com, Ultimate Digital Camera Specs si Ultimate Soccer Players Collection asta in conditiile in care ar exista cate un update macar odata pe luna. De asemenea cred ca mi-ar place Nostradamus Prophecies si subscriu si eu la ideea lui demiburaga in legatura cu Ultimate Rock Bands.
  Sa auzim numai de bine.

 8. Pentru mine si kinderul meu cea mai folositoare ar fi ultimate car specs

  Interesant ar daca s-ar realiza un ultimate netbook colection sa faci comparatie intre toate laptopurile sub 12″ comparand dupa diverse specificatii ( liliputing.com parca are ceva similar).

1 Trackback / Pingback

 1. Tweets that mention Concurs: Atacul aplicatiilor – lista | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*