iBooks 1.1.1 aduce noutati interesante

Apple ne da functii noi din iBooks cu lingurita, dar si cind o face, ele sunt excelente. Noua versiune iBooks te lasa sa maresti imaginile din carti pentru a le vedea in detaliu si aduce imbunatatiri ale modului in care citesti pdf-uri.

Una dintre cele mai interesante amanunte mi se pare acela ca, de acum, cartile pot sa includa audio si video. Asta inseamna ca ele pot fi cu adevarat interactive.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. @Vasilescu Radu: probabil ca exista. Sunt si in Romania firme care vand carti in format electronic. Daca nu esti dispus sa platesti, cauta carti in format .pdf si apoi le transformi in ePub cu o aplicatie care face asta, pe computer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*