Oficial: iPhone 3GS vine in oferta Vodafone Romania

update: iata si alte info despre pret.

Cind am aflat prima data ca iPhone 3GS va fi comercializat oficial de Vodafone Romania mi s-a parut cel putin ciudat. iPhone 3GS nu merge pe frecventa 3G oferita de Vodafone in afara marilor orase.

Ca sa lamurim: Vodafone Romania ofera 3G pe 2100MHz in mediul urban si in banda de 900MHz in restul tarii. iPhone 3GS stie 3G pe 850, 1900 si 2100 MHz. Ii lipseste exact acel “900”, asa ca daca ai plecat din Constanta si ai ajuns la Medgidia trebuie sa suporti o viteza demna de anii 90.

Spre deosebire de iPhone 3GS, noul iPhone 4 merge si pe 900MHz.

In urma cu putin timp am primit o confirmare oficiala: angajatii Vodafone Romania au fost anuntati de saptamana tercuta despre sosirea iPhone 3GS in oferta companiei. Povestea este confirmata de un angajat al unui Vodafone Store din Sudul tarii.

Documentul este, evident, “classified”, dar este cit se poate de oficial. El descrie produsul si faptul ca iPhone 3GS va fi disponibil in magazinele Vodafone “in urmatoarele saptamani”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. Esti sigur ca iPhone 3GS nu merge pe frecventa Vodafone in afara marilor orase? Cum adica? Au alta frecventa alocata? Si iPhone 4 va functiona in Vodafone sau nu? Poti sa lamuesti aceasta afirmatie? Cu multumiri

  2. Eu sunt curios sa vad ce solutie ofera in legatura cu frecventa 3g de la ei.La pret mai mult ca sigur va fi apropiat de Orange.

  3. iPhone-ul comercializat de Vodafone este modelul 16 GB pe alb si pe negru, nu este blocat in nicio retea, nu are meniu personalizat Vodafone.
    Telefonul este un terminal ON DEMAND (in oferta de preturi Vodafone) si fara conectare ajunge 2.620 RON cu TVA,iar la abonamentele cele mai mari ajunge la contract pe 2 ani 2,450 RON cu TVA. In puncte de loialitate este intre maxim 49,919 si un minim de 46,694. Clientul trebuie sa achite avans de cel putin 20% la comanda si restul la livrare.

  4. in acesta diminieata am primit un email de la vodafone, in care ma anuntau de noua cartela microsim… deci sa inteleg ca vor avea in oferta lor si iphone 4. sa asteptam si sa vedem.

  5. acum am vorbit cu o d-soara de la relatii client si a spus ca la abonamentul pe care il am eu imi pot lua 3gs-ul cu 149 de euro numai sa-mi activez abonamentul de net cu 500 de mega inclusi. Acum am 250 de mega inclusi. Acum am 3g-ul luat de 2 ani de la orange si il vand dir4ect maine cu 150 de euro daca e asa :D Revin cu update maine. Bafta.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Oficial: iPhone 3GS vine in oferta Vodafone Romania | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*