pe soselele Europei

dupa o zi si o noapte de circulat prin europa, am aterizat in Budapesta, la un fel de … hotel. Nu au mai nimic la capitolul dotari in camera, dar au WIFI. asa ca in loc sa dorm dupa 25 ore, stau pe net.

urmeaza drumul de la Budapesta la Constanta. asa ca pina ajung acasa… chipintaci

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. se merita sa mai traiesti in romania? cum vezi romania acuma cand te intorci? asta vrem sa stim. internet avem si noi acum :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*