“Colossal Short Stories Collection” pentru iPhone

Aplicatia asta face parte din categoria “Uite ce poate sa faca iPhone”. Este bine sa o descarci din 2 motive: ai 2222 nuvele in buzunar, iar interfata e foarte bine lucrata.

Aplicatia in cauza (sa-i zicem pe scurt Colossal) costa 99 centi, dar pretul urmeaza sa creasca la 4.99 in curind. Da, vei spune, dar exista alte aplicatii gratuite care ofera carti si nuvele. De ce sa nu folosim citeva dintre ele. Well, ai de ales intre a plati 99 centi pentru mii de povestiri si a sta pe AppStore sa citesti zeci de descrieri de aplicatii gratuite, in care poate nu se pune atita suflet la capitolul creatie.

Printre autorii prezenti in compilatie se numara si preferatul meu – Arthur Conan Doyle. Nu e nevoie sa-i amintesc pe Balzac, Dostoyevsky, Cehov, Puskin, Oscar Wilde, Edgar Allan Poe, Bram Stocker si alti aproape 200 scriitori.

Iar daca ideile de mai sus nu te-au convins, iti mai spun ca e facuta de Alex Brie – developerul roman care ne-a rasfatat cu super aplicatii pina acum.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. pacat ca Alex nu a facut si o varianta in limba romana. adrian poate ii sugerezi sa ne rasfete si cu o astfel de varianta. thx

  2. Bine ar fi sa si putem cumpara de pe appstore. In Romania nu se poate face cont cu cardurile noastre. Cu mare drag as cumpara multe aplicatii. In afara de solutia pe care ai dat-o tu intr-un post cu acel cod au nu am reusit sa-mi creez cont pe itunes nici pe Romania nici pe USA. Am incercat cu 6 canduri care mai de care (martecard, visa) insa pentru ficare primesc mesaj de eroare “metoda de plata invalida”. Mentionez ca acele carduri sunt credit cu bani pe ele si am mai facut cumparaturi online cu ele atat pe site-urile din ro cat si de pe Amazon.com si altele. Numai in Itunes nu merge. E frustrant ca vrei sa dai bani pe soft si pe muzica si filme si nu ai acces la ele.

  3. vad ca e in limba engleza,daca e in rou store si e facuta d un roman nu era bn daca era si in limba romana?am citit carti in engleza si ma descurc,dar poate nu toti reusesc,doar o idee…

  4. @gabi – eu pe iTunes mi-am introdus datele de pe MasterCard-ul in lei de la Banca Transilvania si imi merge fara probleme cumparatul de aplicatii, de 1 an incoace

    @nik, @gis – pana acum nu mi s-a parut profitabil sa fac aplicatii cu carti in Romana, nu stiu cat de multi doritori ar fi si daca s-ar justifica efortul. Ne mai gandim

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*