iPod Touch 2nd gen – jailbreak cu redsn0w

demonstratia video spune totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. E uimitor cat de repede descopera baietii modalitati de genul. Cred ca cei de la Apple nici nu se mai streseaza sa incerce sa le faca munca mai grea pentru ca stiu ca nu au sanse sa ii blocheze de tot.

  2. Stiu c anu e tocmai locul de a spune asta si probabil nici momentul, dar se face ca acum 3 zile mi-am cumparat si eu mult-doritul iPhone. Telefonul a fost desigilat in fata mea, adus in Statele Unite nou. Vanzatorul, foarte amabil, la plecare (evident dupa plata :P ) imi incredinteaza si un TurboSIM d’ala eu, stiind de yellowsn0w dar fiind mult prea nerabdator ca sa ma joc cu noua “jucarie” bag sim-ul atasat de acea “chestie”. Primele 3 ore ale iPhone-ului 3G au fost un cosmar, cartela mea sim scoasa din fostul telefon (Nokia N95) avea nitica “burta” asa ca atunci cand am fost nevoit sa scot SIM-ul din tray, acea folie cu cipu’vietii s-a blocat iauntru, fiind necesare 3 ore de injuraturi, un iPhone zgariat si un Tray rupt in doua!!! :| Aflu la 2 zile mai tarziu ca si un amic a patit aceeasi chestie.
    Morala: exista Yellowns0w deci NU TurboSIM, morala 2 (cu aspect de NFO) gasiti tray-uri de metal pe eBay la 7.55 USD :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*