cu pasi mici spre Google Chrome for Mac

Google Chrome for Mac a aparut azi in Beta. Toate bune si frumoase, dar cind a tenta sa-l iau, Google im spune ca toate cele peste 300 extensii disponibile pentru Chrome, merg doar cu varianta pentru Windows.

Asa ca, Draga Google, am nevoie de citeva extensii mari si late. Cu cit ni le dai mai repede, cu atit ne jucam cu browserul tau mai mult si renuntam la Firefox.

Pe lista mea sunt echivalente pentru: AdBlock, CSS Viewer, DownThemAll, Echofon sau un client de twitter built-in, Gears sau un HTML 5 functional, Greasefire si mai ales Greasemonkey, Live Page Rank, Menu Editor, No Script, Photobucket uploader, Xmarks si alte maruntisuri.

Tu ce vrei sa ai in Chrome? Pe de alta parte, ai folosit Google Chrome cu extensiile sale pentru Win? Cum se misca in comparatie cu Firefox atunci cind are cel putin 15 extensii?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Google Chrome for Mac- the Switch | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*