Sfaturi pentru iPhone, iPad si iPod touch

Odata cu noul iOS 8 Beta 4, Apple a lansat si un site de Tips. El este in Beta si are si o varianta in limba romana (partial).

O gasesti aici.

Informatiile prezentate aici sunt legate de iOS 8 si vor aparea in viitoarea aplicatie numita “Tips” pe care Apple o include in iOS 8.

Fiecare sfat in parte are o poza, o explicatie de doua-trei randuri si doua butoane: Util / Fara Utilitate. Deocamdata, doar titlul paginii si butoanele de sub sfat sunt in limba romana, restul informatiilor si screenshot-urile au text in limba engleza.

Sfaturile sunt similare pentru toate device-urile. Probabil ca in timp, Apple va include sfaturi in limba romana si specifice fiecarui device in parte.

De precizat ca exista deja o pagina de iPhone 5s Tips cu mult mai multe informatii, dar ele sunt legate de iOS 7.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*