CityPodcast – ALL Inclusive – Ce trebuie sa stii cand inchiriezi o masina in Europa

Laura Pascu, PR Manager la Centrul European al Consumatorilor este invitata mea in episodul de astazi din ALL Inclusive – primul podcast de turism din Romania – care face parte din reteaua CityPodcast.

Am vorbit cu Laura despre micile secrete ale inchirierii de masini atunci cand pleci prin vacanta in Europa. Vei afla despre taxele ascunse, cum poti sa ceri un contract mai avantajos, ce fel de asigurare sa-ti iei si ce faci atunci cand ai probleme sau ai avut accident cu masina.

ALL Inclusive este, dupa cum ziceam, primul podcast de turism din Romania. Vorbim, in fiecare saptamana, cu oameni din industrie care ne ajuta sa ne facem vacantele mai frumoase.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*