am iesit cu macBook pro-ul in lume

… si toata lumea se uita la el si sopteste “look, is the macBook air”… ba nu e! dar pus pe masa, in parc arata asa de subtire incit de impresia asta…

in citeva zile o sa fac un review complet. poate la doua saptamani de la cumparare, ca sa fie o cifra rotunda…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. poate si usor influentat de tine , habar n-am , m-am gandit sa-mi iau un Macbook Air ( am o curiozitate de prea mult stavilita ) sa vaz cum e pe Mac…m-am si saturat de Windows , parca sunt tentat de ceva nou…sau o fi de la iphone , nu stiu…astept de la tine niste paralele intre sistemele de operare , intre diferitele softuri , etc…

  2. @asus: buna alegere. ma refer la trecerea la mac. depinde de tine sa stii daca un Air e ceea ce ai nevoie sau e mai bun un MBP sau un macbook.

    welcome to my world. mi-a luat citeva saptamani sa ma hotarasc si apoi 3 luni sa-l astept pe asta nou :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*