vand/cumpar iPhone

ma bate gandu serios sa-mi vind iPhone-ul. nu, nu am luat-o razna. inca imi mai place jucaria. si in plus merge f f bine si e… celebra. a aparut in toate filmele despre iPhone de pe boio.ro : )

ideea e alta. cereri sa-mi vind iPhone-ul am mai avut dar din moment ce merea bine nu am avut de ce. acum insa sunt in state si pot oricind sa-mi iau altu de 16 giga. asta e o optiune. alta e sa astept pina in vara cind se presupune ca apare iPhone 3G cu functii noi si sa-mi iau atunci…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. am o intrebare: sper ca in sfarsit o sa imi vina si mie un iphone 16 gb din sua, iar intrebarea este daca ar fi mai bine sa ii fac downgrade la 113 sau sa il las 114?

  2. il cumpar eu daca il vinzi.si asa nu am pe nimeni in state care sa ma ajute si pe mine ccumparandumi un iphone
    si vrea sa-i cumpar prietenei mele unul.si asa mi-a disperat iphone-ul meu.
    daca e ceva sa ma anunti :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*