Cartea de la ora 5

Ma asteptam la mai mult. Nu ca si continut, pentru ca acolo este perfect. Ma asteptam ca productia sa fie mai sofisticata, in ton cu acest continut.

Ma intreb, de exemplu, de ce trebuie sa vad un televizor Samsung, model ceva mai vechi, asezat pe marginea unei biblioteci in timp ce vorbitorul are un headroom prea mare. La jumatatea frazei, camera se muta pe om si tranteste si un zoom mic dupa pan-ul acela.

Poate ca sunt eu obsedat de miscarile camerei si perfectionist, dar toata povestea asta pare o treaba de amator.

“Cartea de la ora 5” este vechea emisiune “Omul care aduce cartea” a lui Dan C. Mihailescu de la Pro TV. Ideea a fost preluata si dezvoltata in online de Emag.

Asa ca va recomand sa dati PLAY la video de mai jos si apoi doar sa ascultati recenzia lui Dan C. Mihailescu. Dupa cum spuneam, continutul merita cu adevarat urmarit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*