Cit tine bateria de iPhone 4

Am pus o intrebare pe twitter si am primit tot felul de raspunsuri. Dar pe twitter totul este mai volatil, asa ca intreb cititorii boio.ro, aici:

Cit tine bateria de iPhone 4?

Ma intereseaza o utilizare normala: 3G si WiFi, vorbit normal la telefon, niste muzica, mail, browsing, niste jocuri ocazionale etc…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Multumesc mult ! O sa incerc! Si am uitat sa va zic ca se incalzeste telefonul cand este la incarcat si ma tine doar o ora . Oare e stricat? Multumesc si scuze!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*