Cit tine bateria de iPhone 4

Am pus o intrebare pe twitter si am primit tot felul de raspunsuri. Dar pe twitter totul este mai volatil, asa ca intreb cititorii boio.ro, aici:

Cit tine bateria de iPhone 4?

Ma intereseaza o utilizare normala: 3G si WiFi, vorbit normal la telefon, niste muzica, mail, browsing, niste jocuri ocazionale etc…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

20 Comments

 1. Pe mine ma tinut 3 zile cu 120% baterie( a trebuit sa pun ceva pe el din itunes)(incarca rapid telefonul) am folosit twitter foarte mult , safari , muzica , cu cateva telefoane pe zi cu folosire 70% wi-fi si 30% 3G pe zi si 3g pornit non stop

 2. cu push activat, net pe wifi si 3g. cu vb light nu te tine mai mult de 1 zi jumate cu indulgenta

  Cine zice ca il tine telefonul 3 zile, il tine pe post de bibelou

 3. Pe mine ma tine cam 2 zile si noaptea dintre ele, dar cam la limita, si in consecinta il pun la incarcat in fiecare seara ca sa nu risc sa raman fara baterie. Fac trafic 3g si wifi in medie cam 20 – 30 mb pe zi si vorbit in medie cam 15-20 min pe zi. Ascult muzica aprox. 30 min – 1 ora pe zi. De jucat nu ma joc aproape deloc. In zilele in care il folosesc mai intens decat deobicei, seara mai am cam 30% din baterie, fata de 3gs care se descarca complet pe parcursul unei zile de utilizare mai intensa (mai ales dupa update-ul la iOS 4,0).

 4. Dan P. jur ca ma tinut 3 zile , fara push activat ca rupe bateria. Exemplu , incarcat azi la ora 17:00 full si descarcat a 3 zi pe la 21:00. Nu am de ce sa mint , nu este firma mea. Mentionez ca nu m-am jucat pe el.

 5. folosit normal tine 2 zile dar asa tras de coada.. eu cand vad ca am bateria <20-30% dau brightness-ul la minim si mai tine cateva ore.. oricum deja sunt obistnui sa-l incarc in fiecare seara de la modelele anterioare iPhone. Nu vad o imbunatatire majora la baterie pt iPhone 4, deci ca si 3GS-ul tau tine, poate o idee mai bine..

 6. Pe mine ma tine in jur de o zi , o zi jumate ! Dar il folosesc la “puterea maxima” ! Asta fara vorbit prea mult le el pentru ca este al 2 lea telefon, dar jumtate din zi este conectat la internet si cealalta jumatate jocuri ! :)

 7. yup – o zi jumatate poate 2 daca o las mai usor cu netul..in concluzie mai bine stai cu un dock sau un ihome ceva si il pui la “culcare” in fiecare seara

 8. @mmihai87 Deci dupa cum am zis, il tii de bibelou! Asta nu e o estimare corecta a fiabilitatii unei baterii fara sa ii folosesti toate functiile pentru care el a fost conceput!

 9. Eu zic că È™i pt 3gs È™i pt 4, ar trebui sa scoata baterii de capacitate dubla separat, pt cei ce vor si isi permit….Asa ar fi normal…

 10. Lasati oameni buni ca s-a inventat curentul electric wireless! :)) sunt niste electromagneti prin Shangai pe strada si PAC! ti-a incarcat bateria! Bineinteles e un fel de baterie care are alt tip de incarcare.

 11. Salut,

  Maxim 2 zile !! Il folosesc la maxim …e-mail, 3G ,Wireless, app, oricum este peste 3gs unde maxim 1 si jumatate !! la accelasi mod de utilizare.

  Cred ca nu se pune problema oricum am mereu laptopul cu mine (incarcatorul in rucsac, incarcatorul de masina ) si nu cred ca poti ramane in pana :) de curent electric in ziua de azi !!
  ps : tin minte odata ca l-am incarcat si la Mac :)

 12. @Dan P. Il folosesc la ce am nevoie , nu stau non stop in aplicatii jocuri si alte chestii , intru imi verific mailurile , mai citesc pe twitter una alta un reply putin browsing si gata. Nu vreau sa patesc ce a patit un tip de la pocketnow.com de la supra incalzit

 13. Buna,
  Mi-am decodat iPhone-ul (4) ca sa pot folosi cartela Vodafone si acum, dupa ce introduc microsim-ul se incalzeste foarte tare si scade bateria 1% la 5 minute, fara sa-l folosesc (fiind in husa). Daca scot microsim-ul din el, se raceste si nu mai scade bateria chiar daca il folosesc la aplicatii sau internet, decat cat ar fi normal. A mai patit cineva ceva asemanator? Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc!
  Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*