Ce este iPad

Apple lanseaza prima reclama in care sunt aratate aplicatii pentru iPad. Partea mai funny este ca reclama in sine este un re-make dupa un alt Ad pentru Newton – tableta originala de la Apple.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Salut! Am pus multitasking pe ipad si….am tras o concluzie:" nu e de mirare ca cei de la apple nu au pus aceasta optiune pe ipad;daca deschizi mai mult de 3 aplicatii, ipadul "zice":memory low,please restart your ipad:)

  2. Pai credeam k asa se si zice nu … Aiped … Suna ciudat altfel parca…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*