Cit costa iPhone 3GS la Vodafone Romania

un cititor boio.ro ofera urmatoarele informatii:

iPhone-ul comercializat de Vodafone este modelul 16 GB pe alb si pe negru, nu este blocat in nicio retea, nu are meniu personalizat Vodafone.

Telefonul este un terminal ON DEMAND (in oferta de preturi Vodafone) si fara conectare ajunge 2.620 RON cu TVA,iar la abonamentele cele mai mari ajunge la contract pe 2 ani 2,450 RON cu TVA. In puncte de loialitate este intre maxim 49,919 si un minim de 46,694. Clientul trebuie sa achite avans de cel putin 20% la comanda si restul la livrare.

Daca e adevarat, nu e cam scump, totusi?…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. scump???? foarte foarte scump zic eu !!! cine e nebunu sa isi ia la banii astia…. sa speram totusi ca nu va fi asa…

 2. La asemenea oferta le doresc sa ii loveasca falimentul!! Pe un IPhone 4 am dat, aici in UK, 89 de lire, contract pe 24 de luni.
  Inaintea lor au fost mintile stralucite de la Altex!! Vodafone Romania, wake up!!!

 3. Sunt tare curios, daca Orange aduce iPhone 4 la un pret asemanator cu cel de anu' trecut, al 3GSului (2000-2400 lei), cine naiba mai cumpara de la Vodafone!? Totusi, parca Apple nu mai produce versiunea de 16GB!

 4. Foarte scump… Nu se merita, chiar daca ii deblcoat, la softuri de deblocare in ziua de azi chiar nu se merita.

 5. Fenomenali romanii astia din UK , Geo amice la pretul ala ce valoare are abonamentul tau ?
  Ce va mai place sa o ardeti aiurea cu preturi de dumping la aparate cand platiti un abonament de zeci de pounds …….

 6. Nu mi se pare deloc rezonabil. Este modelul vechi, care nici cand s-a lansat nu a costat atata cu contract pe 2 ani in nici o tara.

 7. Total gresit. Nu pot divulga sursa dar va pot spune cu certitudine ca preturile sunt aberante. Pana in 400 euro la un Complet 800..

 8. Amice, nu o arde nimeni aiurea. Ce putin nu aici, pe blogul asta. Iar pentru curiozitatea ta organica, platesc 35 de lire/luna, …amice. Aproximativ acelasi pret de abonament pe care l-am avut in Romania, cu cei de la Orange si primeam nici jumatate din ceea ce am la oferta acum, amice.
  In alta ordine de idei pana cand strugurii tai vor deveni si ei mai putin acri iti urez "succesuri"… Amice.

 9. Geo, pai pe tine ajunge aproape de 1000 Lire… ceea ce nu este chiar convenabil …

 10. Pretul pentru iPhone de 16GB Black la Vodafone este intre 1697 ron – 1909 ron depinde de valoarea abonamentului ales.Oricum te obliga la adaugarea la abonament unei optiuni de date de vreo 7 €.Abonamentele incep de la 9,36 € si merg pana la 37 €.La abonament de 19,79 € pretul telefonului este de 1697 ron

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*