Apple se pregateste sa lanseze un MacBook Air mai subtire?

Se poate si mai subtire de atit? Well, iPad ne-a aratat ca se poate. MacBook Air nu a fost updatat de pe 8 iunie 2009. Vechiul design a fost copiat de o gramada de companii si nu mai pare interesant in conditiile in care avem deja iPad.

Cine ar vrea sa mai foloseasca un iPad fara touchscreen si cu tastatura?

Un ziar Taiwanez (din tara in care se fabrica mai toate produsele Apple) vine cu niste informatii deloc surprinzatoare: vom avea o noua jucarie in toamna. Ceea ce urmeaza este insa, si mai interesant. Noul laptop va avea un display de 11.6 inch (ca un iPad cu Wide Screen) si un procesor din generatia Intel Core iX.

Patently Apple sustine ca noul MacBook Air ar putea lua forma unui laptop al carui ecran se pliaza invers peste tastatura si se transforma intr-un tablet sau ar fi dotat cu proiector si o camera capabila sa detecteze prezenta userului si sa porneasca doar atunci, salvind in felul asta baterie.

Este clar ca unitatea optica exclusa din MacBook Air nu a lipsit nimanui si ca un astfel de device ar putea sa transforme din nou felul in care evolueaza industria. Eu sper ca el sa vina cu un sistem de operare Full. In felul asta ar ramane cu adevarat atractiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*