Multifl0w – inca un motiv pentru Jailbreak

In ultima vreme primim tot mai putine motive bune pentru Jailbreak. So totusi, atunci cind vin, sunt geniale. Multifl0w este un fel de Expose pentru iOS si merge atit pe iPhone cit si pe iPad.

Multifl0w costa 5 dolari in Cydia Store sau Rock.

Sincer sa fiu, odata cu iOS 4, iPhone se misca bine cu aplicatii in background, dar iPad are nevoie de asa ceva. Dar speram ca o sa avem iOS 4 sau cel putin un update major pentru iPad in urmatoarea luna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Backgrouder nu merge bine pe ipad, de multe ori da crash, si trebuie restartat ipadul ! Avand in vedere ca multifl0w functioneaza doar cu backrounderul, si acest program va da eroare!

 2. Mda da erori si se duce in crash de te saturi dar ce e drept e faina mai ales daca lasi uninstallous in spate el continua sa mearga, am observat ca daca esti in safari si cade, ce ai in background merge in continuare… Deci e acceptabil fata de circulous parca sau nu mai stiu ce foloseam sa faca multi inainte… Eu zic… Merita 5 $ si poate fac baietii si upgrade la urmatorul ios…

 3. Buna,

  Am sters din greseala fisierul bigzip din cydia si nu-mi mai porneste Iphone-ul.
  Sunt novice in acest domeniu, deci va rog sa nu ma injurati :-)

  Ma puteti ajuta cu un sfat, cum as putea sa reinstalez softul ? Cu Itunes nu vrea sa mearga !

  Multumesc anticipat pentru ajutorul vostru

 4. am rezolvat-o pana la urma
  multumesc oricum si apreciez acest site, am invatat destule de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*