Sony Autostereoscopic display

Sony inoveaza. Dar parca vad jucaria asta scoasa de Apple peste 4 ani :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. toata lumea se pregateste de "future" :) ! si cei de la Samsung sunt in pregatiri cu un ecran amoled :) rezistent la orice inclusiv la lovituri de ciocan ..sa nu mai zic de faptul k il poti indoi si imaginea este clara ! insa ecranul nu are touch ….dar orice e posibil in "the future" !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*