Cel mai mare Apple Shop eMAG este deschis la Băneasa

Showroom eMAG Băneasa
Showroom eMAG Băneasa

eMAG inaugurează cel de-al patrulea Apple Shop în showroomul din Băneasa, sâmbătă, 7 septembrie. Cel mai mare Apple Shop eMAG de până acum are o suprafață de 80 de metri pătrați și este pregătit să întâmpine clienții cu peste 60 de produse expuse într-un design și o atmosferă specifice brandului. Experiența Apple va fi însoțită și de consultanți specializați pregătiți să răspundă nevoilor clienților și să le ofere asistență personalizată.

„Noul Apple Shop eMAG reprezintă o consolidare a parteneriatului cu Apple, care a ajuns acum la patru astfel de spații, și un canal prin care oferim clienților noștri acces la cele mai noi tehnologii, în cadrul unei experiențe de shopping de calitate. Noul spațiu răspunde cererii în creștere pentru produse și servicii Apple, iar vizitatorii showroomului beneficiază de o experiență completă a universului Apple: consultanță, produse de ultimă generație și service autorizat”, a spus Silviu Gugui, Retail Director eMAG.

Apple Shop eMAG Băneasa va include și un stand mobility la etaj, care reprezintă o extensie a spațiului de la parter, completând astfel experiența din showroom a clientului. În noul spațiu, clienții pot beneficia de servicii precum service și instalare, garanție extinsă și creditare pe care eMAG le oferă.

Inaugurarea noului Apple Shop are loc sâmbătă, 7 septembrie, începând cu ora 10, iar atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de MC Liviu Frățila care va oferi premii surpriză primilor 50 de clienți.

Iată mai jos oferta specială de care se pot bucura clienții ce vor ajunge sâmbătă, dis-de-dimineață, în showroom:

iPhone XR, 64GB, Black – 3.499,99 Lei
iPhone 7, 32GB, Black – 1.899,99 Lei
MacBook Air, i5, 8GB, 128GB SSD – 3.899,99 Lei
iPad 9.7” (2018), 32 GB, Wi-fi, Space Grey – 1.399,99 Lei
Apple Watch Series 3, 38 mm – 1.199,99 Lei
Apple Watch Series 3, 42 mm – 1.349,99 Lei
iMac 27”, Retina 5K, 8GB, 1TB – 6.999,99 Lei

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*