Reclama noua pentru MacBook Air

MacBook Air cu stickere. Naspa!

Nu sunt adeptul unor astfel de practici. Nici macar stickere alea de procesor si placa grafica de pe PC-uri nu-mi plac. Am acceptat un Invisible Shield pe primul meu Mac pentru ca eram mereu pe drumuri. Al doilea MacBook Pro nu are absolut nimic pe el.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Mie îmi plac foarte mult. Cele pentru spatele MacBook-ului, nu cele ale procesoarelor și plăcilor video de pe PC-uri. Mi-aș cumpăra unul dacă aș găsi de calitate pentru al meu.

  2. Nu prea am încredere în Amazon… nu am găsit un site din România până acum care să vândă decaluri pentru Retina de 13.

  3. Asta e principala problemă. Știu că puțini trimit către România… și va dura mult până ajunge produsul acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*