FOTO VIDEO boio.ro review: iPhone Xr – Telefonul excelent pe care NU îl vreau

iPhone Xr. FOTO Adrian Boioglu
iPhone Xr. FOTO Adrian Boioglu

Apple a reușit cu prima versiune de iPhone Xr să facă o combinație unică de telefon cu display mare, baterie puternică, ecran care se vede foarte bine și toate funcționalitățile unui flagship.

Am testat iPhone Xr la invitația iStyle România. Review-ul a fost realizat și filmat în iarna 2018 – 2019, dar am ales să îl postez abia acum, în ziua în care Apple lansează noile device-uri din recolta 2019.

La momentul publicării acestui articol, găsești iPhone Xr pe site-ul iStyle la 3899 lei.

Iată și câteva imagini cu iPhone Xr:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*