Microsoft Office se adaptează la macOS și iOS. Noua interfață “Dark Mode”

Office 365 Dark Mode
Office 365 Dark Mode

Nu știu dacă mi se pare mai interesant faptul că Office are o interfață Dark sau că au lansat un video de prezentare foarte artistic pentru asta.

Eu folosesc produsele Microsoft atât de rar, încât nu prea contează interfața. În plus, nu m-am obișnuit cu Dark Mode pe macOS. Folosesc un hibrid, iar seara prefer doar să activez Night Shift.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*