ce aduce firmware 3.0 pentru iPhone

deja avem diferite jucarii in functie de device. Tabelul de mai jos, de la Apple spune tot.

   1. Peer-to-peer connectivity requires compatible applications, which can be downloaded from the App Store when available.

   2. The original iPhone does not support using Bluetooth for peer-to-peer connectivity. It can use Wi-Fi and cellular data networks for peer-to-peer connectivity.

   3. MMS is not available in all areas; fees may apply. See your carrier for availability.

   4. Internet tethering is not currently offered in the United States and some other countries. See your carrier for availability.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Salut,
    am si eu un 3G , v3.o, i-am facut jail dar nu si unlock(pt ca nu a fost niciodata blocat, el functioneaza in Vodafone foarte bine si fara sa-l deblochez), problema este ca in “Settings-General-network” nu imi apare optiunea de “internet tethering”!
    Ma puteti ajuta? Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*