noile modele iPhone

zvonuri interesate pe piata media azi: iPhone mini sau nano este doar unu dintre ele. desigur, cel din poza asta e doar un desen bine facut, dar ne place sa ne imaginam, nu?

pe linga asta se vorbeste despre un iPhone de 64 Gb si de un altul care va avea ecran mai mare si va fi orientat mai mult catre media: video, jocuri. el va fi dotat cu o bateria mult mai buna si va fi gros de 15 mm

sunt numai zvonuri deocamdata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*