update: citeste mai intai informatia despre AppSync. El merge pe firmware 3.0 si iti usureaza foarte mult munca. Dupa ce instalezi AppSync nu ai nevoie decit sa urmezi pasii de la 7 in sus.

Pasii de mai jos sunt valabili NUMAI cu firmware mai mic decit 2.2!

Aplicatiile crackuite pot fi de forma .app sau .ipa. astazi ne ocupam de a doua categorie. ele sunt mai usor de instalat, ai mai putin de "hackerit" si daca trebuie sa faci un restore le ai pe toate in iTunes si le pui la loc imediat.

Acest tutorial se adreseaza celor care au iPhone clasic cu firmware 2.0 + , iPhone 3G sau iTouch jailbreak-uit. Pasii de mai jos te ajuta sa instalezi aplicatii platite din AppStore FARA sa mai scoti bani din buzunar.

Daca termenii de mai jos ti se par straini si nu au nici un inteles, e mai bine sa o lasi balta. risti sa ramai fara telefon. Ai nevoie de un mimin de cunostinte in domeniu pentru a urma pasii.

ai nevoie:

Pasul 1: Intra prin SSH in iPhone. Riscul este mare. daca NU STII ce faci mai bine nu te apuci.

ai nevoie sa ajungi la folderul /System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework/

Pasul 2: fa un back-up la fisierul "MobileInstallation" pentru orice eventualitate.

Pasul 3: copiaza documentul "MobileInstallation" pe care l-ai downloadat mai sus in folderul

"/System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework" si seteaza permisiunile documentului la 775. atentie: orice alte permisiuni pot sa-l dea peste cap.

Pasul 4: mergi in root la folderul "Applications" si seteaza-i permisiunile la 777.

Pasul 5: Mergi la folderul "/private/var/mobile/applications/" si creeaza in el un nou folder numit "Documents" (fara ghilimele, evident). seteaza permisiunile noului folder la 777.

Pasul 6: Mergi in Root, in folderul Applications si creeaza un folder nou "Documents". apoi seteaza permisiunile noului folder la 777.

Pasul 7: da un restart la iPhone / iPod Touch si apoi downlodeaza o aplicatie gratuita din AppStore sa vezi daca totul merge OK.

Pasul 8: downlodeaza aplicatii .ipa de pe torrente, net sau de AICI.

Pasul 9: Deschide iTunes, mergi la folderul Applications si mergi la File -> Add File to Library si apoi selecteaza aplicatiile .ipa downloadate mai devreme pe care vrei sa le pui in telefon.

Da un Sync si bucura-te de ele.