tutorial: cum sa instalezi pe iPhone aplicatii crack-uite .ipa

update: citeste mai intai informatia despre AppSync. El merge pe firmware 3.0 si iti usureaza foarte mult munca. Dupa ce instalezi AppSync nu ai nevoie decit sa urmezi pasii de la 7 in sus.

Pasii de mai jos sunt valabili NUMAI cu firmware mai mic decit 2.2!

Aplicatiile crackuite pot fi de forma .app sau .ipa. astazi ne ocupam de a doua categorie. ele sunt mai usor de instalat, ai mai putin de "hackerit" si daca trebuie sa faci un restore le ai pe toate in iTunes si le pui la loc imediat.

Acest tutorial se adreseaza celor care au iPhone clasic cu firmware 2.0 + , iPhone 3G sau iTouch jailbreak-uit. Pasii de mai jos te ajuta sa instalezi aplicatii platite din AppStore FARA sa mai scoti bani din buzunar.

Daca termenii de mai jos ti se par straini si nu au nici un inteles, e mai bine sa o lasi balta. risti sa ramai fara telefon. Ai nevoie de un mimin de cunostinte in domeniu pentru a urma pasii.

ai nevoie:

Pasul 1: Intra prin SSH in iPhone. Riscul este mare. daca NU STII ce faci mai bine nu te apuci.

ai nevoie sa ajungi la folderul /System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework/

Pasul 2: fa un back-up la fisierul "MobileInstallation" pentru orice eventualitate.

Pasul 3: copiaza documentul "MobileInstallation" pe care l-ai downloadat mai sus in folderul

"/System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.framework" si seteaza permisiunile documentului la 775. atentie: orice alte permisiuni pot sa-l dea peste cap.

Pasul 4: mergi in root la folderul "Applications" si seteaza-i permisiunile la 777.

Pasul 5: Mergi la folderul "/private/var/mobile/applications/" si creeaza in el un nou folder numit "Documents" (fara ghilimele, evident). seteaza permisiunile noului folder la 777.

Pasul 6: Mergi in Root, in folderul Applications si creeaza un folder nou "Documents". apoi seteaza permisiunile noului folder la 777.

Pasul 7: da un restart la iPhone / iPod Touch si apoi downlodeaza o aplicatie gratuita din AppStore sa vezi daca totul merge OK.

Pasul 8: downlodeaza aplicatii .ipa de pe torrente, net sau de AICI.

Pasul 9: Deschide iTunes, mergi la folderul Applications si mergi la File -> Add File to Library si apoi selecteaza aplicatiile .ipa downloadate mai devreme pe care vrei sa le pui in telefon.

Da un Sync si bucura-te de ele.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. salut!! am si eu o problema cu iphone 3 am reusit sa pun pe el cu itunes muzica ringtones si filme dar jocuri nu reusesc deloc in itunes apare apps dar la razvan iphone nu apare cum fac sa imi apara apps si la razvan iphone ?? mentionez ca telu este decodat de pe orange si are versiunea 3.13 si firmware 05.12.01 ! multumesc anticipat !!

  2. @razvan: Te referi la aplicatii crackuite sau aplicatii din iTunes? Daca sunt crackuite atunci ai nevoie de AppSync. Daca sunt din iTunes ai nevoie sa ai acelasi cont de iTunes si pe telefon si pe computer.

  3. ma refer la aplicatii crackuite !! imi da o eroare (0xE8008001 ) !!! tot am incercat din pc in iphone caci nu am wi -fi! Se poate rezolva ceva ?? Stima!!!

  4. cind intru in cydia imi spune ca no internet connection !! nu prea ii dau de cap , mai bine ramineaam la htc ca era mai usor cu windows!!! cred ca te-am sacait destul!! spune mi mai babeste asa ca il am de 3-4 zile si chiar nu ma descurc !! merci !! stima!!

  5. am un iphone 2G poate vi se pare ciudat ca o s ziceti ca exista acest model , dar in fine sa trec direct la subiect . Am incercat sa bag facebook , Agent Dash si alte lucruri de pe iTunes downloadate prin App Store si cand dau la Apps sa imi bage aplicatiile in iPhone imi da Iphone Synck is a complec OK TO disconet si cand deschid telu nu am aplicatiile si jocurile am cont pe App dar softul este 3.1.2 este penultima versiune pt soft la acest model ultima versiune este 3.1.3 si mai este o problema cand dau dupa App Store dupa tel sa downloadez facebook imi zice ca nu am IOS 4.0 si mai am si celelate modele de iPhone si 3Gs si 4 si 4S si 5 , dar cu acestea nu pre aumblu eu la scoala ca nu am voie ca eo am mai pierdut un Galaxy Note 2 si nu mai ma lasat asa ca mi-a dat 2G si nu merge nika sa bag pe el de cat muzica si ringtones si filme in rest nika ce sa ii fak am fost si la reprezentanta la ei in bucuresti si mi-au zis ca nu are nika . dar el are ceva dak stiu zimi si mie multumesc anticipat .

  6. @florentin: Nu cred ca mai exista aplicatii noi care sa mearga cu modelul tau de firmware. Din pacate nu vei putea sa instalezi niciodata facebook, jocuri noi sau ce mai e acum prin AppStore, decit daca developerul aplicaitiei a facut-o compatibila si cu 3.1.2. Cei mai multi au renuntat la iOS 3.0 si cer doar iOS 5 si mai sus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*