Navigon pentru iPhone

are si harti romanesti, zic ei. dar oare merita 95 dolari? interfata imi place si le-au cam luat-o inainte celor de la tom-tom.

aaa si este una dintre primele aplicatii facute special pentru iPhone 3G si 3G S. e logic – iPhone Clasic nu are GPS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. hei, multumesc pentru raspuns! i-am dat de capat in cele din urma dupa doua operatii de restore. dupa prima operatie tot nu mergea edge si 3G, dar la a doua am ales varianta “start as new phone” si acum merge si edge si 3g. (de la operator nu putea fi – nu de alta, dar la operator, Orange, imi castig o parte din paine:-))
  Poate le va fi de folos si altora daca se confrunta cu problema asta; dati restore cu start as new phone.

  Navigon-ul era intradevar de pe internet. am renuntat momentan la el caci nu mai plec din tara deocamdata si prin oras ma descurc.:-)

  Ah, mi-am pierdut cu ocazia restore-ului lista de contacte, dar..o lista se face din nou, in timp.:-)
  Inca o data, multumesc pt promptitudine.

  Alexei

 2. Salut!
  Intrebare: am un iphone classic 2g update la 3.0 si am instalat Navigonul pe el.Am mai instalat si Gpsserial.Cand deschid navigon imi spune ca nu are inca semnal gps si momentan pot sa rulez in demo.
  Inafara de igps360 sau alte accesorii (fara aceste accesorii) avand in vedere ca am internet unlimitied pe iphone ma pot bucura de navigon sau nu????

  daca da – cum?

  multumesc!

 3. @victor: iPhone 2G NU are cip de GPS. nu va merge niciodata cu Navigon sau alte apps similare DECIT daca vei conecta la el un cip GPS extern. dar nu merita bataia de cap.

 4. Buna! Am si eu un iphone 3G. Am pe el programul installous si toate programele merg, numai acesta : Navigon nu imi merge. Intru in el si imi apare prima imagine apoi se stinge. Te rog ajutama. Multumesc

 5. Eu am pus Navigon 1.5.0 Europe si merge OK, dar 1.5.1. se manifesta ca al colegului Bogdan. Diferenta intre ele este doar de 40 sa 50mb asa ca se poate folosi linistit prima varianta pana descopera cineva si nespune si noua care e problema.

 6. salut… poate sa ma ajute cineva sa imi explice cum pot sa fac un update la Navigon 1.7.0 Europe build 2541 pentru iPhone 4

 7. @robert: sa inteleg ca ai deja o versiune de Navigon si vrei sa faci update? Daca primul a fost luat din AppStore, atunci fa update de acolo. E gratis. Daca nu, atunci urmeaza aceeasi pasi ca si atunci cind ai instalat Navigon prima oara.

 8. Stie careva cum sunt hartile de la Navigon pentru Romania? Merita 90$ varianta pentru Europa de Est?

 9. Eu sunt impotriva pirateriei dar sa dai 90€ pe o aplicatie?Eu nu am avut personal Navigon instalat dar un prieten a avut-o pe un 3G.Merge foarte bine,hartile sunt foarte cuprinzatoare si gasesti tot ce vrei.

 10. @Catalin: un GPS bun costa de la 90 dolari in sus (75+ daca e refurbished). Unii prefera sa nu mai care un alt device si sa aiba totul pe iPhone. Eu am cumparat 2 Garmin-uri in 2 ani si merg excelent. Daca nueram multumit, sau daca vroiam si eu sa nu mai car un alt device as fi dat 90 euro pe o aplicatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*