televizoarele uriase

e incredibil cit s-au ieftinit lcd-urile si plasmele in usa.

de fiecare data trec pe linga rafturile cu televizoare din magazinele de electronice fara sa le bag in seama. azi mi-au cazut ochii pe un pret si apoi, de curiozitate, m-am uitat in jur.

am gasit o plasma uriasa – mai no-name de marimea a juma de perete de bloc comunist la 2600 dolari! daca nu ai unde sa o tii sau nu te tenteaza preturile piperate poti sa alegi un lcd bun la 600 dolari.

si e suficient sa iti transforme sufrageria sau chiar sa-l atirni pe perete in dormitor si sa il folosesti atit pt computer cit si ca TV.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*