Castile invizibile (magneti implantati in urechi)

Ok, chestia asta e ciudata, dar pare sa functioneze. Ma intreb daca merita sa-ti implantezi magneti in ureche doar pentru a uita de casti, fire sau bluetooth.

Exista si varianta cu magnetii implantati in virful degetelor. Cind vrei sa vorbesti la telefon, bagi un deget in ureche. Tipul din video a incercat ambele variante. E evident ca mai ai nevoie si de niste accesorii suplimentare – o bobina si un amplificator, dar astea se pot gasi usor pe net.

via

6 Comments

  1. Tehnica asta cu magnetii in ureche este destul de veche. O foloseau colegii mei de la Electronica acum vreo 5 ani ca sa copieze la examene.

  2. Sustin pe 1nu. Se cumpara asa ceva de pe okazii cu aprox. 70 de lei iar prin Regie in Bucuresti sunt multi studenti care-i fac asa ceva pentru 40 de lei. O bucla de dimensiunea unui lant de gat (bobina) cu un microfon conectata la o baterie de 9V si telefon, un magnet in ureche si ai hands-free invizibil.

  3. Nu e implant, e vorba despre niste magneti micuti, cilindrici (cu diametru ~1mm) care se introduc in ureche si se aseaza pe timpan. Semnalul amplificat este scos in bobina si variatia sa determina vibratia magnetului – implicit a timpanului.
    Amplificatorul se incalzeste puternic si consuma mult. Partea buna e ca poti sa copiezi (pardon, asculti muzica) stereo :)))
    Mini-magnetii se scot din ureche cu ajutorul altui magnet.

  4. @Adrian: Dupa cum a explicat si Mihai nu este implantat, ci doar introdus in ureche. Ma gandesc ca varianta romaneasca e putin mai desteapta decat cea a tipului din clip. Sa-l fereasca Dumnezeu sa aiba nevoie de un RMN sau sa treaca pe langa o statie de ridicare/coborare a tensiunii electrice. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*