twitter update

azi mi-am facut timp sa mai intru in contul de twitter. inca il gasesc pe jumatate inutil. se updateaza regulat cu ceea ce postez pe blog si stiu ca in felul asta oamenii prefera sa intre pe boio.ro de acolo… dar cam atit.

ca twitter  la moda asta stiu, dar nu am habar daca e politicos sau nu sa urmezi twitterelile celor care te urmaresc. sau doar ii lasi sa fie acolo in lista si gata…

btw, follow me on twitter!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*