retete de mucenici

stii care e cea mai simpla reteta de mucenici? mda, o sa ma intrebi de care mucenici. si aia sunt de 2 feluri: aia ca niste paste pe care ii bagi in zeama cu miez de nuca si aia ca un cozonac.

ei bine cea mai simpla reteta pentru ambele variante de mucenici este sa te duci sa-i cumperi de la magazin. sunt ieftini si nu te tin juma de zi in bucatarie!!!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*