Vorbeste cu Google (in limba engleza)

Pina acum, functia asta era disponibila cu o apasare de buton pe pagina principala Google. Chiar si in limba romana. De azi, exista o extensie care iti usureaza munca. Nu trebuie sa mai apes butonul, ci doar sa spui OK, Google.

Cu conditia sa fii deja pe google.com si sa vorbesti in engleza. E un inceput bun. As vrea sa vad chestia asta si in limba romana, fara extensie in Chrome si pe orice tab nou, automat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*