Google vrea sa-ti imprumute rucsacul StreetView

Daca esti in stare sa cari 20 kilograme in spate pe distante lungi si vrei sa arati lumii locuri stiute doar de tine, pe care nu le poti face cu masina sau bicicleta, atunci programul Trekker e pentru tine.

Eu le-am trimis deja o aplicatie ca sa le arat Judetul Constanta, malul marii si ceva din Delta Dunarii. M-a incintat si descrierea lor:

“The Trekker is operated by an Android device and consists of 15 lenses angled in a different direction so the images can be stitched together into 360-degree panoramic views. As the operator walks, photos are taken roughly every 2.5 seconds. Our first collection using this camera technology was taken along the rough, rocky terrain of Arizona’s Grand Canyon.”

Munca ta ar arata ceva de genul asta

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*