Carcasa de iPad pentru adulti

Fleshlight, compania care produce jucariile sexuale a lansat o carcasa de iPad in care poti sa-ti bagi… jucaria. Si apoi sa o si…

LaunchPad costa 25 euro si o descriere pe masura:

Grab a new perspective on penetration.

The all-new Fleshlight LaunchPAD is the ideal companion for iPad® and Fleshlight users alike. Pair these two iconic products to gain a whole new perspective on masturbation and couples play while enjoying your favorite content on your tablet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

2 Comments

 1. Da o noua vedere asupra ….
  – Nu te supara imi poti imprumuta ipadul tau ?
  – Nu da de ce ?
  – Vreau sa Imi bag …. in ipadu tau

  Acum serios …fleshlight e un producator mare de jucarii de genul si mi se pare normal sa faca adaptare si la tablete… cum o fi partea de softul ? Pana la urma psihologii spun ca este normal chiar recomandat sa folosesti jucarii…nu stiu daca pana acum includeau si tabletele…

 2. Adrian, ar trebui sa instalezi acel plugin pentru a da like la comentarii.
  Genial ce a scris George mai sus :))…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*