Moto 360 – ceasul cu Android Wear

Ideea este foarte buna, chiar daca jucaria pare cam butucanoasa si potrivita, mai degraba, unei maini de barbat, decit unei femei.

Sunt curios sa aflu cit tine bateria. Daca sta mai mult in priza decit la mana nu prea e convenabil.

In plus, e interesant de aflat daca poate fi sincronizat numai cu un telefon cu Android si daca poate fi folosit si pe Mac sau doar pe PC sau Chrome OS.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*