SF de la Vodafone

Lasand la o parte faptul ca 4G e departe de a fi disponibil la scara larga in Romania si ca reteaua Vodafone lasa de dorit si la simplul 2G sau voce, noua lor reclama imi place.

Si, mi se pare mie, sau vocea e cea a lui Alexandru Mironov?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

  1. Nu neg, insa totul este atat de relativ incat…. Incat vremurile pe care le traim nu sunt la modul am spus 4G si gata, e 4G. NECONDITIONAT!
    Nici 3G nu e 3G; ba pentru ca nu e antena, ba pentru ca zona de la care celula iti iei umilul semnal e prea aglomerata…
    Pacat! Totul e propaganda inainte de calitate.

  2. @domnul avocat. Crezi ca doar apple are produse care suporta 4G??
    Multe tablete suporta 4G. Pe ipad nu merge 4g de la vodafone.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*