breaking news pe genunchi la realitatea tv

da, realitatea a evoluat in ultimul an. din pacate insa a ales sa lucreze cu tot felul de incepatori sau oameni ne-instruiti in ale televiziunii. am vazut azi dimineata asa zisul breaking news cu greva feroviarilor.

poate ca ei nu stiu ce inseamna breaking news, dar o transmisiune de 2 ore de la gara de nord cu discutii cel putin penibile intre un cuplu din studio care nu prea lega bine ideile si fatucile de pe teren care faceau repetitii si greseli demne de o televiziune prin cablu sateasca nu e dovada de profesionalism.

am aflat o chestie noua: “oamenii se inghesuiau la casa de bilete, acolo unde se vind… bilete”.

mai oameni buni, daca vreti sa faceti relatari in direct, puneti si voi acolo oameni care stiu sa vorbeasca liber, sa fie cursivi si sa nu vorbeasca in plus doar de dragu umplerii spatiului de emisie…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Mda. Ai dreptate. Dar cu toate acestea, Realitatea TV este cea mai vizionata televiziune de nisa si, pe deasupra, cotata ca fiind foarte buna.
    Pana una alta, bun venit in tara.

  2. @ramona: faptul ca sunt vizionati ar trebui sa-i motiveze sa ridice standardul emisiei si sa vina in fata camerei cu oameni care stiu meserie.
    bine v-am gasit :P

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Exclusiv: Apple iPhone in Romania prin Orange din luna martie | boio.ro
  2. bloggerii pe locul 3 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*