Next sim pt deblocare iPhone – primii clienti fericiti

am vandut deja aproape toate cartele next Sim pe care le-am adus din SUA. au luat oamenii si cite una si cite 4 pentru a debloca iPhone-ul din dotare.

de fiecare data insa mi-a placut telefonul pe care l-am primit o ora mai tarziu sau imaginea fetei lor cind isi vedeau iPhone-ul deblocat care mergea cu un sim de vodafone sau orange. merita chiar si numai pt acest amanunt…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

 1. De curand butonand aiure prin Iphone,am ajuns in install in Recent Packages…acolo am intalnit un program numit Official 1.1.3 Upgrader care te “ajuta” ori nu:D sa Upgrade your 1.1.2 to 1.1.3.official dev team release. Ce inseamna asta? e o smecherie a celor de la Apple ori chiar se poate face asea ceva? Mentionez ca am un Iphone 1.1.2 cu next sim-ul de rigoare in el. Care e misterul?

 2. in nici un caz nu e o smecherie a celor de la apple. citeste info de la “more info”. daca ai un 1.1.2 care merge bine, nu iti recomand pasul respectiv…

 3. salut man.
  congrats pt info de pe aici.
  eu am o nedumerire: tu daca cumperi iphone din state cu 399 usd, iti inchei si abonamente?
  ca parca asta e pretul cu abonament la At&t pe 2 ani, abonament lunar de minim 45 USD, nu?

 4. @mihai: tel costa $399+ taxe deci vo 427. el vine cu un sim de la at&t neactivat. cind il conectezi prima data la itunes el iti cere sa-l activezi. adik sa iti faci abonament nou la at&t. totul se face online prin itunes.

  evitare activarii prin jailbreak tocmai asta presupune: evitarea activarii si deblocarea tuturor fct lui. apoi, pt fct de tel folosesti un next sim

 5. Salut.
  Se intoarce cineva din america si l-am rugat sa imi aduca si mie un Iphone .Din cate am auzit acum se gasesc doar Iphone versiunea 1.1.3.Se poate debloca in Romania aceasta versiune?
  Exista si Iphone-uri in America fara sim?
  Multumesc anticipat pentru raspuns

 6. @dan: da. gasesti acum numai 1.1.3. tre sa ai noroc mare ca sa gasesti 1.1.2. iar 1.1.3 nu poate fi deblocat.

  ce numesti iphone fara sim? toate vin cu un sim de at&t dar ala il scoti si bagi tu in tel ce vrei.

 7. Am inteles.Am intrebat daca exista Iphone si fara sim pentru ca persoana care este in America acum a intrebat un roman plecat in America de mai mult timp (care are Iphone la abonament la AT&T) si i-a spus ca telefonul nu are sim.
  La ce pret pot cumpara telefonul din America la liber?E tot 400 $ ?
  Cand e preconizat sa poata fi deblocata versiunea 1.1.3?

 8. next sim-ul nu merge pe 1.1.3…nu faceti prostia sa updat-ati la 1.1.3. din cate am vazut singurii care au reusit sa deblocheze 1.1.3-ul sunt cei care fac hypersim, dar si acolo e cu dus si-ntors. cautati pe youtube si o sa va dati seama dc.

  @adrian: cand iti vine urmatorul set de sim-uri? mai mult ca sigur pana ma hotarasc eu sa iau unul nu vei mai avea. sau poate astept pana se lanseaza iphone-ul si la noi, iar pe cel din dotare ma voi incumeta la un “hardware unlock”.

 9. @adrian: ms pt raspunsul rapid…asa am sa fac in momentul in care sunt 100% pregatit si hotarat. ultimul lucru p care vreau sa-l fac e sa te incurc.

 10. salut….am un tel nokia n 95 si il am pe abonament pe vodafone si vreau sal fac pe liber de ce program am nevoie

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*