un orange mai flashy

orange romania invata repede si le multumesc ca ma citesc!

cum mi-am dat seama? e simplu: ieri am scris despre faptul ca orange romania a tradus prost datele tehnice ale iPhone si ne dadea o dimensiune pt “adincimea” telefonului.

azi, pe orange.ro s-a facut modificarea din adincime in “grosime” asa cum era normal. f bine baietzi. mai vizitati boio.ro si o sa mai primiti idei bune.

am mai observat insa un detaliu: orange a schimbat imaginea .jpg de ieri cu o animatie flash. poti sa apesi acum pe un iPhone si sa vezi imaginea completa.

paradoxal, daca esti pe iPhone nu poti sa vezi inca acea imagine. pt ca versiunea actuala de iPhone nu are flash in safari. am zis “inca” pt ca vom avea parte de niste suprize placute in curind. dar mai multe detalii… in episodul urmator. numai pe boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. apple romania traieste in trecut | boio.ro
  2. orange romania citeste boio.ro | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*