blogul prezidential

casa alba are un nou site. asta stie orcine, nu?

dar mai nou are si blog. nu e scris de Obama, dar e un pas maare inainte. oare cind o sa vedem si noi un blog oficial al Presedintelui Romaniei. Unul care sa fie facut in timp ce individul e inca la putere, nu dupa…

aaa, si o Agenda legata de Tehnologie asemanatoare cu asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. daca ar avea o agenda on-line, ce ar putea sa scrie? fiindca o data scris on-line si vazut de oameni ar trebui sa faca ce scrie acolo, insa in romania promisiunile au valabilitate doar pe durata campaniei, nu si dupa si agenda nu ar fi decat un mod de a se face de ras. cat despre partea tehnologica.. pai multi romanilor sunt de parere ca suntem cu cateva zeci de ani in urma americanilor(10-15-25) din mai multe puncte de vedere… :) Deci in ce an a apurt agenda asta? ca sa stim cat mai avem de asteptat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*