2009 pentru boio.ro

stiu ca imaginea asta vine cu o luna mai tarziu, dar mi s-a parut interesant sa povestesc cifrele calculate de Google Analytics.

In 2009 am depasit 1.3 milioane de pageviews. Destul de important este si faptul ca Google mi-a trimis 55.8% din trafic, dar 32.8 a venit de la oamenii care au intrat direct pe boio.ro.

Cel mai cautat cuvint nu a fost “iPhone”, ci “boio”. Da, numele jucariei tale preferate a fost gasit in combinatii diverse: “aplicatii iPhone”, “iPhone pc Suite”, “vand iPhone” sau “boio iPhone”.

Cititorii boio.ro vad in medie peste 2 pagini pe site. Aici sunt luati in considerare si cei care vin de pe Google, citesc un post si inchid pagina, dar si cei care frunzaresc zilnic zeci de articole.

Oricum, un semn ca fanii boio.ro sunt in crestere este si numarul noilor veniti – 41.6 procente.

Si feed-ul partial si-a dublat cititorii in ultimul an: de la 309 la peste 760.

Iti multumesc ca esti alaturi de boio.ro in fiecare zi. Nici nu stii ce noutati interesante te asteapta in 2010.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

19 Comments

  1. felicitari si din partea mea dar anul asta ai lasat-o cam moale cu informatiile despre iphone…
    nu prea ne mai ti la curent cu ceea ce se intampla cu iphone-ul de cand ai zis ca ti-ai luat 3gs si nu i-ai facut jailbreak…

    eu ma informam in primul rand de aici despre ce se intampla cu iphone (unlock , jailbreak , etc…) acum trebuie sa caut pe alte siteuri aceste informatii…
    poate ca ar trebui sa ne ti mai la curent cu aceste informatii

    oricum felicitari si multa bafta in continuare

  2. @inu: cind ai de a face vu blackra1n unde nu ai de apasat decit un buton, ce tutoriale mai ai nevoie? cit de incet la minte trebuie sa fie un user ca sa nu stie sa downloadeze programul si sa apese un buton? :)

  3. mie nu imi place ca nu e feedul full
    si nu imi mai place ca articolele sunt incomplete si trebuie sa mai dau un click

    probabil ca astea sunt vizualizari in plus dar mie nu imi place

    in rest felicitari pentru cifre

    succes cu monetizarea

  4. @doctoru: am mai spus de ce nu am Feed Full: datorita hotilor. Sunt o gramada de site-uri care prefera sa fure continut automat, folosindu-se de feed. Cine e interesat de un articol, isi da seama din titlu si primele 2-3 randuri daca merita sa nu.

    Faptul ca articolele nu apar in intregime pe prima pagina e datorat ideii ca prima pagina trebuie sa arate cit mai mult. Daca am 2 articole lungi, am umplut-o si gata. Ca sa nu mai zic ca 20 de articole full pe prima pagina vor face sa se incarce muuult mai greu. e spre binele cititorilor.

  5. adi , de ex. nu ne-ai spus ca in prezent se poate face unlock si jailbreak la 3.1.3… si nu cu blackra1n ci cu sn0wbreeze-V1.4….
    mai sunt altii care au facut update la 3.1.3
    asta era ideea ca nu ne mai ti chiar la curent cu noutatile…

  6. @adrian boioglu,
    aproape 2000 de vizitatori unici zilnic, bravo!
    apropo, cum ai ciuntit fluxul? foloseÅŸti un plugin? daca da, care anume?

  7. Pentru mine blogul tau a fost o inspiratie si in multe dimineti e primul site pe care il deschid (chiar inaintea alor mele – e un gest automat :) ).
    Mult succes in continuare si felicitari pentru activitatea de pana acum.
    @inu: pentru toate noutatile de care ai nevoie urmareste si contul de Twitter (@boio). Sunt multe plugin-uri pentru browser. Sigur o sa gasesti o modalitate facila.

  8. Si pentru mine blogul este o inspiratie. Il deschid cu placere in fiecare dimineata si ori de cate ori am acces la net, chiar daca nu folosesc iphone-ul sau calculatoarele personale, ce au setate pagina boio la fav, asteptand ceva nou, de aceea imi vine foarte usor sa scriu in “Google” cuvantul “Boio”, daca folosesc alte calculatoare si de aici cred ca :”Destul de important este si faptul ca Google mi-a trimis 55.8% din trafic, dar 32.8 a venit de la oamenii care au intrat direct pe boio.ro.

    Cel mai cautat cuvint nu a fost “iPhone”, ci “boio”.

    Toate cele bune si tine-o tot asa. Mult succes in continuare

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*