Samsung Galaxy Gear

Uite un nume pe care-l voi uita repede: ceasul Samsung Galaxy Gear. Si asta din trei motive:

1. Arata pur si simplu urit. E butucanos, are patru suruburi pe fata.

2. Bateria tine 25 ore. Probabil ca pe teren ajunge la 20. Nu vreau sa am inca un device pe care sa-l incarc in fiecare zi.

3. La ce imi foloseste?

Citeste si ideile de aici.

PS: Stiu ca imi vei spune ca sunt subiectiv, dar trebuie sa o zic: daca Apple facea un ceas de mana ar fi avut si Samsung ce sa copieze. Asa au creat o jucarie cu un ecran mai mic, care nu face multe si i-au indesat o baterie mica si o camera pe curea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

4 Comments

  1. De acord. Nu suport brățările/ceasurile, așa că trebuie chiar să fie ceva revoluționar ca să mă facă să-l port :) Galaxy Gear nu face nimic ce nu face un telefon, și mai e și extrem de scump.

  2. Mda, mie mi-a placut comentariul asta (@Daring Fireball):

    About the best you could expect from Samsung without having anything to copy from Apple: overpriced, ugly, laggy UI, terrible battery life, dubious utility.

  3. Suruburile alea fac toti banii…
    Carcasa de aluminiu se potriveste ca bata in balta cu acele curele colorate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*